Blue Flower

FBS tillsammans med Söderköpings båtklubb har nöjet att inbjuda till ett 2-dagars jolleseglarläger vid Kalvholmen, S:t Anna. lördag 10 – söndag 11 juni. En frivillig uppföljningssegling efter skollovet är planerad till slutet av augusti. Vi vänder oss till nybörjare och de med viss vana i åldern 8 – 15 år. Deltagarna får lära sig seglingens grunder både i teori och praktik. Vi lånar ut Optimistjollar, men de som har tillgång till egen Optimist eller liknande jolle får gärna segla i den. Övernattning sker i FBS klubbstuga på golvet med luftmadrasser eller annat underlägg. Vi ordnar med mat till självkostnadspris under båda lägerdagarna. Kostnad för maten och bränsle till säkerhets- och ledarbåtar 100 kr betalas vid bindande anmälan senast 20 maj. Max 18 deltagare. (Först till kvarn ...)

Anmälan senast 20 maj till:

Fredrik Nilsson, SBK Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (070--332 33 68)

Christer Lundgren, FBS Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (070-603 83 72)

PS. Vi behöver hjälp med markservice i klubbstugan (mat, disk mm) och med förare till säkerhetsbåtar.
Fredrik Nilsson SBK och Christer Lundgren FBS