Blue Flower

Inbjudan till årsmöte den 23 mars samt handlingar är nu postade till samtliga medlemmar. Årsmötet hålls den 23 mars i gamla Ekmanska skolans Publokal i f.d. IUC-huset i Finspång. Styrelsen hälsar dig som medlem varmt välkommen till detta årsmöte . Utöver information om året som passerat, val av ledamöter och suppleanter, behandling av motioner, ekonomisk redovisning, m.m. så kommer vi även att informera om pågående och planerade arbeten i Kalvholmen.

Efter avslutat årsmöte bjuder vi på kaffe och smörgåstårta så passa på att stanna en stund för lite umgänge, och kanske planering inför sommaren som snart är här igen.

Varmt välkomna!
Styrelsen

Vi har nu bytt ut den gamla tröga bildsidan och integrerat bildvisningen på denna sida. Välj år och händelse i menyn under "Bilder". Har du bilder du vill dela? Kanske från FBS 40-årsfest, Kalvholmen eller annat som hör till sällskapets verksamhet.
Maila oss med information, bilderna delas efter överenskommelse.

Datumen för kappseglingar 2018 för både FBS och för Skärgårdscupen finns att beskåda under fliken kappsegling. Vi hoppas och önskar att se er därute till våren.