Blue Flower

Sällskapets Ordningsföreskrifter är uppdaterade 2018-01-27 och nu också uppdaterade här på fbs.nu. 
Ni hittar dem under Medlemsinfo/ordningsföreskrifter.

Inbjudan till årsmöte den 23 mars samt handlingar är nu postade till samtliga medlemmar. Årsmötet hålls den 23 mars i gamla Ekmanska skolans Publokal i f.d. IUC-huset i Finspång. Styrelsen hälsar dig som medlem varmt välkommen till detta årsmöte . Utöver information om året som passerat, val av ledamöter och suppleanter, behandling av motioner, ekonomisk redovisning, m.m. så kommer vi även att informera om pågående och planerade arbeten i Kalvholmen.

Efter avslutat årsmöte bjuder vi på kaffe och smörgåstårta så passa på att stanna en stund för lite umgänge, och kanske planering inför sommaren som snart är här igen.

Varmt välkomna!
Styrelsen

FBS och Styrelsen jobbar för att öka användningen av e-post för att mer aktivt sprida information till sällskapets medlemmar.  Om du inte har fått någon e-post under januari månad så beror det troligen på att du har en gammal e-postadress registrerad, eller ingen alls. Om du är osäker, eller vet om att du nyligen har ändrat, kontakta kansliet på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för en uppdatering i sällskapets medlemsregister. Vänligen ange namn, medlemsnummer samt givetvis korrekt e-postadress.

 

Datumen för kappseglingar 2018 för både FBS och för Skärgårdscupen finns att beskåda under fliken kappsegling. Vi hoppas och önskar att se er därute till våren.