Kappseglingskommittén i FBS välkomnar till Kalvholmsregattan på lördag den 18 augusti som också är sällskapets Klubbmästerskap. Regattan seglas inne i Gropviken med mycket goda åskådarmöjligheter från land. Läs mer om detaljerna under seglingsföreskrifter. Efter avslutad kappsegling och prisutdelning samlas vi på kvällen vid klubbstugan för gemensam kräftskiva. På söndagen så avgörs också KM i Optimistjolle för barn i åldern 7-14 år och som är öppet för barn till sällskapets medlemmar. Mer information delges på plats. 
Vi hoppas på en härlig kappsegling och trevlig kräftskiva - Välkomna!

Styrelsen och båtplatsansvarig vill informera om att bryggplatshanteringen tar sommarpaus efter midsommar fram t.o.m. v33. Just nu har vi inga lediga båtplatser i Kalvholmen med undantag för några få 2,5m platser. Du kan fortfarande kontakta bryggplatsansvarig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. men svaret kan alltså dröja. Vi hoppas på förståelse för detta.

På förekommen anledning vill vi också påminna om alla båtar ska förtöjas enligt FBS förtöjningsanvisning som finns med i gällande ordningsföreskrifter. Läs mer under medlemsinfo/ordningsforeskrifter

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Hälsningar
Styrelsen - Båtplatsansvarig