Den numera klassiska kappseglingen Harrys Race genomfördes den 1-2 september med 6 tävlande båtar. Tyvärr det lägsta antalet startande på mycket länge. Team Alkelin gjorde vad som behövdes för att säkra segern ännu en gång i sin Omega 34. Under de senaste tolv åren har Team Alkelin lyckats nå pallplats nio gånger och vunnit fem av dessa vilket är mycket imponerande. Fredrik Trygg i X-95 slutade 2:a och Conny Wallin i en Fenix blev 3:a totalt efter två dagars tävling i medel- till mycket svaga vindar. 
Tack till kappseglingskommitté och alla tävlande i årets upplaga av Harrys Race som också avslutade årets FBS-kappseglingar.

Se bilder och resultat i menyn. 

Den 29-30 september sker torrsättning av båtar i Kalvholmen. Berörda medlemmar har fått separat information och kallelse. På lördagen samlas kallade kl. 10.00 för att gemensamt ställa fram vaggor och pallningsmaterial. På söndagen börjar lyftarbetet 07.00.
Vänligen respektera avspärrningar och parkera inte på ytorna framför A-bryggan till vändplanen. 

FBS och Styrelsen jobbar för att öka användningen av e-post för att mer aktivt sprida information till sällskapets medlemmar. Om du som medlem inte har någon e-postadress registrerad så uppskattar vi om du kan kontakta kansliet på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för en uppdatering i sällskapets medlemsregister. Vänligen ange namn, medlemsnummer samt givetvis korrekt e-postadress. 
/Styrelsen