Blue Flower

 

Finspångs Båtsällskap har glädjen att återigen välkomna till öppet midsommarfirande på Ämtö. Enligt sedvanlig tradition blir det dans kring midsommarstång, gemensamma grillkvällar, fisketävling för barnen, bastu, tipspromenader med mera. Kom och fira med oss!

Midsommarfirandet börjar kl. 15.00 med dans och lek kring midsommarstång. Övriga hålltider delges på plats.

Har du frågor? Kontakta: Karin Sjöqvist 070-250 84 61, Mathias Andersson 070-817 74 76, Olof Carlsson 070-510 00 18

FBS tillsammans med Söderköpings båtklubb har nöjet att inbjuda till ett 2-dagars jolleseglarläger vid Kalvholmen, S:t Anna. lördag 10 – söndag 11 juni. En frivillig uppföljningssegling efter skollovet är planerad till slutet av augusti. Vi vänder oss till nybörjare och de med viss vana i åldern 8 – 15 år. Deltagarna får lära sig seglingens grunder både i teori och praktik. Vi lånar ut Optimistjollar, men de som har tillgång till egen Optimist eller liknande jolle får gärna segla i den. Övernattning sker i FBS klubbstuga på golvet med luftmadrasser eller annat underlägg. Vi ordnar med mat till självkostnadspris under båda lägerdagarna. Kostnad för maten och bränsle till säkerhets- och ledarbåtar 100 kr betalas vid bindande anmälan senast 20 maj. Max 18 deltagare. (Först till kvarn ...)

Anmälan senast 20 maj till:

Fredrik Nilsson, SBK Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (070--332 33 68)

Christer Lundgren, FBS Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (070-603 83 72)

PS. Vi behöver hjälp med markservice i klubbstugan (mat, disk mm) och med förare till säkerhetsbåtar.
Fredrik Nilsson SBK och Christer Lundgren FBS

 Nu är våren äntligen på riktigt här och båtarna har börjat anlända till Kalvholmen. Det var även sjösättning lördagen 29 april så nu är hamnplan åter tillgänglig för bilparkering.

Nu ligger resultat och några bilder från Barösundsregattan uppe.

Sakta men säkert växer nya sidan fram efter vissa säkerhetsproblem med den gamla. Lite tålamod efterfrågas. Hör av dig om något ser konstigt ut. Vi siktar på en snabbare, stabilare och framförallt mer mobilanpassad version.

MVH
Ordf. Olof.