Den 21 april samlades en skara medlemmar till arbetsdag för att komplettera S-bryggan med nya Y-bommar samt flytta några befintliga bommar. Därmed har nu samtliga bryggor i kalvholmen Y-bomsplatser. Mycket slit och hårt arbete men samtidigt en fin dag i solen. Några kompletterande arbeten återstår men det kommer att hanteras inom kort. Tack till alla som var med och jobbade för vår hamn och verksamhet. Se fler bilder

Finspångs Båtsällskap har glädjen att återigen välkomna alla till öppet midsommarfirande på Ämtö. Du är varmt välkommen oavsett om du är medlem i FBS eller inte. Du som inte vet var Ämtö och Långholmsviken ligger kan kolla denna kartbild. Enligt sedvanlig tradition blir det dans kring midsommarstång, gemensamma grillkvällar, fisketävling för barnen, bastu, tipspromenader med mera. Kom och fira med oss!

Midsommarfirandet börjar kl. 15.00 med dans och lek kring midsommarstång. Övriga hålltider anges här några veckor före midsommar.

Har du frågor? Kontakta: Karin Sjöqvist 070-250 84 61, Mathias Andersson 070-817 74 76, Olof Carlsson 070-510 00 18

Datumen för kappseglingar 2018 för både FBS och för Skärgårdscupen finns att beskåda under fliken kappsegling. Vi hoppas och önskar att se er därute till våren.