För att få hyra en båtplats vid vår anläggning i Kalvholmen eller stå i kö för båtplats måste båtägaren vara medlem i FBS. Du är givetvis välkommen att bli medlem även utan båtplats. Bli medlem genom att ta kontakt med kansliet. Se sida "Medlemsinfo/Ansök om medlemskap" Årsavgiften för medlem för kalenderår 2023 är 330 kr. Avgiften erlägges senast den sista januari. 

För båtplats i Kalvholmen: Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Avgifter 2024

Årsavgift

330 kr

Tillägg för postutskick

150 kr

Verksamhetsavgift:

 

   Brygga A, B, C, D

510 kr / m

   Brygga S

350 kr / m

   Jolleplats

120 kr

Anläggningsavgift:

 

   Brygga A, B, C, D

340 kr / m

   Brygga S

150 kr / m

   Jolleplats

80 kr


MedlemsuppgifterStyrelsen påminner om att arbetsplikt gäller vid Kalvholmen för alla medlemmar med båtplats. Arbetsplikten gäller vid ett tillfälle per 12 månadsperiod. Medlem har dock möjlighet att byta tid för arbetsinsatsen med annan medlem, skaffa ersättare alternativt betala befrielseavgift. Befrielseavgift skall betalas samtidigt som båtplatsavgiften för att möjliggöra planering av arbetsdagar. Avgift för befrielse av arbetsplikt: 500 kr/år. Förhöjd avgift 1000 kr debiteras medlem som försummat arbetsplikten eller korrekt betalning av befrielseavgift.

FBS medlemmar är försäkrade till viss del när dom deltar i av FBS anordnade aktiviteter och för att räknas som familjemedlem måste namnuppgifterna finnas i vårt medlemsregister. Det är därför av största vikt att du som medlem registrerar din familj. Anmälan ska innehålla följande uppgifter: Namn på alla familjemedlemmar och födelseår på barn. Skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Klubblokal i Finspång

FBS har en mindre klubblokal i Finspång för förvaring av sällskapets material och där vi håller våra styrelsemöten. 

Ny adress?

Har du ändrat adress? Glöm inte att kontakta kansliet via epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Nyckel & klubbvimpel

Nyckel till vägbom och klubbstuga får du genom att kontakta vår hamnfogde Hasse på plats i Kalvholmen och betala depositionsavgift á 500kr till Swish nr 1233352382.  Ange namn, medlemsnummer och skriv "nyckel" vid betalning. Du kan även köpa FBS klubbvimpel á 150kr på plats. Använd samma betalrutin som vid nyckel men märk betalning "vimpel" så ger Kent dig en vimpel. 

”Testa vår egen båtförsäkring – Svenska Sjö”, Gå in på www.svenskasjo.se