Du kan som medlem i Finspångs Båtsällskap ansöka om sponsring för deltagande i kappseglingstävling. Du kan få 50% av startavgiften sponsrad av sällskapet med ett maxbelopp på 500 kr per tävling och totalt max 2.000 kr per kalenderår och medlem. Du som tävlande måste vara registrerad medlem i FBS samt vara anmäld som tävlande för din klubb FBS (Finspångs Båtsällskap, Finspångs BS eller FBS). Sponsring gäller endast vid tävlingar arrangerade och genomförda inom Sverige men inte för kappseglingar arrangerade helt eller delvis av FBS. För att få sponsring måste du dessutom ha startat i minst en av FBS arrangerade kappseglingar samma säsong. Ansökan om sponsring måste vara sällskapet tillhanda senast 30 november det år kappseglingen genomfördes.

Ansök om sponsring genom att skicka:

1. Namn, kontaktuppgifter, medlemsnummer samt information om vilken tävling din ansökan om sponsring gäller
2. Kvitto/verifikat betald startavgift. På kvittot ska framgå datum, belopp samt vilken tävling det gäller
3. Kopia på anmälnings- eller startgruppslista där det framgår att du är anmälande skeppare samt att FBS är anmälande klubb
4. Dina bank- och kontouppgifter för återbetalning av del av startavgift

med post (senast 30 nov.) till:

Finspångs Båtsällskap
Box 2106
61202 Finspång

Du kan även e-posta uppgifterna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och då ska ett foto på (eller scannad kopia av) kvitto/verifikat bifogas tillsammans med övriga uppgifter ovan.

Lycka till på kappseglingsbanorna under FBS flagg!
/Styrelsen och Tävlingskommittén

”Testa vår egen båtförsäkring – Svenska Sjö”, Gå in på www.svenskasjo.se