För att få hyra en båtplats vid vår anläggning i Kalvholmen eller stå i kö för båtplats måste båtägaren vara medlem i FBS. Du är givetvis välkommen att bli medlem även utan båtplats. Bli medlem genom att ta kontakt med kansliet. Se sida "Medlemsinfo/Ansök om medlemskap" Medlemsavgiften för kalenderår 2019 är 330 kr. Avgiften erlägges senast den sista januari. 

För båtplats i Kalvholmen: Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Avgifter 2019

Vinteruppläggningsavgift

längd x bredd x 40 kr

Brygga A, B, C och D

750 kr/m brygga

Brygga S

500 kr/m brygga

Styrelsen påminner om att arbetsplikt gäller vid Kalvholmen för alla medlemmar med båtplats. Arbetsplikten gäller vid ett tillfälle per 12 månadsperiod. Medlem har dock möjlighet att byta tid för arbetsinsatsen med annan medlem, skaffa ersättare alternativt betala befrielseavgift. Befrielseavgift skall betalas samtidigt som båtplatsavgiften för att möjliggöra planering av arbetsdagar. Avgift för befrielse av arbetsplikt: 500 kr/år. Förhöjd avgift 1000 kr debiteras medlem som försummat arbetsplikten eller korrekt betalning av befrielseavgift.

Medlemsuppgifter

FBS medlemmar är försäkrade till viss del när dom deltar i av FBS anordnade aktiviteter och för att räknas som familjemedlem måste namnuppgifterna finnas i vårt medlemsregister. Det är därför av största vikt att du som medlem registrerar din familj. Anmälan ska innehålla följande uppgifter: Namn på alla familjemedlemmar och födelseår på barn. Skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Klubblokal i Finspång

FBS har en klubblokal på Ekkällevägen 1 i Finspång. 

Ny adress?

Har du ändrat adress? Glöm inte att kontakta kansliet via epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Nyckel & klubbvimpel

Nyckel till vägbom och klubbstuga får du genom att sända in 200 kr till vårt bankgiro 5013-7645 eller på FBS swish nr. 1233352382.  Ange namn, adress, medlemsnummer och skriv "nyckel" på talongen. Köp FBS klubbvimpel á 150 kr. Använd samma betalrutin som vid nyckel så sänder vi Din beställning med posten. Du kan också köpa vimpel eller hämta nyckel hos vår hamnfogde på plats i Kalvholmen.

”Testa vår egen båtförsäkring – Svenska Sjö”, Gå in på www.svenskasjo.se